Telefon: 2210 2040

Udfordreren i Service Management markedet

Få en demo af Cherwell her

Indenfor Service Management findes allerede et stort antal leverandører på det danske marked, fra de mindste og mest simple løsninger og til store og meget komplekse løsninger. Hvorfor så introducere en ”ny spiller” på markedet?

Faktum er, at der var et ”hul” i markedet og der manglede noget konkurrence til de eksisterende muligheder i markdet. Den naturlige udfordrer fandt vi med løsningen Cherwell Service Management fra Cherwell Software (Cherwell har bevæget sig til Challenger rollen i Gartner’s MQ, ITSSM August 2017).

Markedet er kendetegnet ved en øvre del af markedet, hvor løsninger er uforholdsmæssige komplekse og dyre (både i pris og omkostninger til at opfylde de kundespecifikke behov), hvilket betyder at kunder ender med at bruge rigtigt mange penge på området og ofte uden at nå særligt langt.

I den nedre del af markedet findes der også en lang række gode bud på løsninger, som for den mindre krævende kunde kan være et godt valg, men som i sidste ende ofte fører mange forhindringer med sig. Hvis man som virksomhed ønsker at kunne få en nem og fleksibel løsninger der understøtter sin virksomheds behov, ender med noget som måske var billigt (i første runde) men som ikke løser de reelle behov og ofte ender med at blive ganske dyr alligevel (grundet knopskydning, alternative løsninger til at dække de behov som ikke kan bruges alligevel).

Cherwell er en udfordrer som gør op med ovenstående ved at tilbyde følgende muligheder:
 

 • Stærk licensmodel (frit valg omkring køb eller leje)
   
 • Stærk leverancemodel (frit valg om ”lokalt” eller som ”SaaS”)
   
 • Attraktivt prismodel – baseret på antal samtidige brugere (+50% værdi Gartner)
   
 • Kodefri løsning og dermed ikke samme behov for eksterne konsulenter
   
 • Innovativ løsning som modtog Pink Elephant's IT Excellence Award for mApp

/Files/Images/Clever-Choice-Logo-White-on-transparant-300x50.png

© 2018 Clever Choice

Adresse: 
Industrivej 44 A, 1
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

Kontakt:

+45 22 10 20 40

kontakt@cleverchoice.dk

Site Map:

Site Map

Find os her: